Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μίλτοσ Τεντόγλου : Wqph9v9xc18qxm : Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.

Μίλτοσ Τεντόγλου : Wqph9v9xc18qxm : Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Μεγαλεσ διακρισεισ 04 μαρ 2019 | 07:16. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο.

«θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, ωστόσο αυτό που μετράει. Χρυσός ολυμπιονίκης μίλτος τεντόγλου στο πρώτο βάθρο αυτήν την ώρα στους ολυμπιακούς του τόκιο, με το άλμα 8.41, κάνει υπερήφανη όλη την ελλάδα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Xrysos O Megalos Miltos Tentogloy Vids Gazzetta
Xrysos O Megalos Miltos Tentogloy Vids Gazzetta from www.gazzetta.gr
Gossip time | αθλητικα κυπρου. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Για μετάλλια και διακρίσεις στο τόρουν. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Διπλή χαρά αποτελεί για τα γρεβενά, τη γεννέτειρα του μίλτου τεντόγλου, η μεγάλη νίκη του 23χρονου αθλητή στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο. Επιβεβαίωσε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει στο αγώνισμα. Μηκοσ μιλτοσ τεντογλου πρωταθλητησ ευρωπησ.

Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της stoiximan tokyo.

Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της stoiximan tokyo. Στον τελικό του μήκους ο τεντόγλου. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. Ο έλληνας ολυμπιονίκης είχε τάξει το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή του για το. Έγραψε ιστορία ο μίλτος τεντόγλου στο άλμα εις μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μεγαλεσ διακρισεισ 04 μαρ 2019 | 07:16. Μητσοτάκης για τεντόγλου και καραλή: Δεν ήθελε να δεσμευτεί στο να κάνει. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Επιβεβαίωσε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει στο αγώνισμα. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων. Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της stoiximan tokyo. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Y Nxnn Urbsozm
Y Nxnn Urbsozm from www.news247.gr
Gossip time | αθλητικα κυπρου. Χρυσός ολυμπιονίκης μίλτος τεντόγλου στο πρώτο βάθρο αυτήν την ώρα στους ολυμπιακούς του τόκιο, με το άλμα 8.41, κάνει υπερήφανη όλη την ελλάδα. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Μητσοτάκης για τεντόγλου και καραλή: Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Επιβεβαίωσε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει στο αγώνισμα. Δεν ήθελε να δεσμευτεί στο να κάνει. Ο έλληνας ολυμπιονίκης είχε τάξει το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή του για το.

Ο γιώργος πομάσκι σκιαγραφεί το προφίλ του μοναδικού μίλτου τεντόγλου.

Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μιλτοσ τεντογλου από το pagenews.gr. Δεν ήθελε να δεσμευτεί στο να κάνει. Στον τελικό του μήκους ο τεντόγλου. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο. Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της stoiximan tokyo. Έγραψε ιστορία ο μίλτος τεντόγλου στο άλμα εις μήκος. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. «μίλτο δεν είσαι τυχερός, είσαι ικανός μίλτος τεντόγλου: Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Gossip time | αθλητικα κυπρου.

Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Στον τελικό του μήκους ο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο.

Jedame6no8gdkm
Jedame6no8gdkm from www.newsbreak.gr
«θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, ωστόσο αυτό που μετράει. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Έγραψε ιστορία ο μίλτος τεντόγλου στο άλμα εις μήκος. Μητσοτάκης για τεντόγλου και καραλή: Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Gossip time | αθλητικα κυπρου.

Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Έγραψε ιστορία ο μίλτος τεντόγλου στο άλμα εις μήκος. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Στη δεύτερη κορυφαία επίδοση στον κόσμο ο τεντόγλου. Διάκριση φωταγωγείται για τρεις ημέρες το δημαρχείο γρεβενών για τον «χρυσό» τεντόγλου. Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων. Μητσοτάκης για τεντόγλου και καραλή: Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Στον τελικό του μήκους ο τεντόγλου. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Ο γιώργος πομάσκι σκιαγραφεί το προφίλ του μοναδικού μίλτου τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! μίλτος τεντόγλου. Μητσοτάκης για τεντόγλου και καραλή: